Studimi me një lajm të hidhur për antitrupat ndaj koronavirusit

studimi-me-nje-lajm-te-hidhur-per-antitrupat-ndaj-koronavirusit

Rimëkëmbja nga koronavirusi mund të mos jetë e barabartë, emqë pacientët po prodhojnë lloje të ndryshme të antitrupave, sipas një studimi. Studiuesit zbuluan se disa pacientë zhvilluan qeliza imune që ndalonin lidhjen e virusit në qelizat pritëse, disa kishin antitrupa që parandalojnë riprodhimin e virusit, dhe të tjerët kishin qeliza që luanin një rol në […]

The post Studimi me një lajm të hidhur për antitrupat ndaj koronavirusit appeared first on Rahovecnews.