Një person me integritet dallohet nga këto 8 shenja

nje-person-me-integritet-dallohet-nga-keto-8-shenja

Përgjegjësia, vërtetësia dhe përulësia janë vetëm disa nga cilësitë e njerëzve me integritet. Ja se cilat janë tetë cilësitë e njerëzve me integritet të vërtetë. “Integriteti i vërtetë është të bërit gjënë e duhur, duke e ditur se askush nuk do ta dijë nëse e keni bërë apo jo.” – Oprah Winfrey Integriteti është një cilësi që të gjithë përpiqen ta arrijnë në jetën e tyre. Nëse kjo është duke qenë i…

Source