Bislimi sqaron opinionin lidhur me kompensimin e punëtorëve të sektorit privat për masën 3 të pakos emergjente

bislimi-sqaron-opinionin-lidhur-me-kompensimin-e-punetoreve-te-sektorit-privat-per-masen-3-te-pakos-emergjente

Ministria e Financave ka pranuar përmes platformës së saj në Administratën Tatimore të Kosovës aplikime nga 26.422 biznese për kompensim me nga 170 euro për punëmarrësit e tyre. Numri i përgjithshëm i punëmarrësve është 126.000. Kështu ka njoftuar Ministria e Financave dhe Trasfereve. Sipas njoftimit nga këto 26.422 biznese, vetëm 4.4% e tyre, ose 1.162 sosh kanë kërkuar kompensim në llogarinë e…

Source