Si të prezantohesh në më pak se 15 sekonda

si-te-prezantohesh-ne-me-pak-se-15-sekonda

Gjetja e një pune në këto kohëra po bëhet gjithnjë më e vështirë dhe kompetitive. Sigurohuni që ju mund të ngjallni interes për veten tuaj me efektivitet me një punëdhënës të mundshëm, qoftë dhe gjatë një ngjitje/zbritje me ashensor. Përdor këto këshilla për të “shitur” veten në më pak se 15 sekonda: Bëj ushtrime praktike – Mos u kap pa mendje. Bëj praktikë me situata të ngjashme shumë herë…

Source