Kjo dele humbi 6 vite në pyll, ujqërit nuk e hanin dot nga leshi i madh

kjo-dele-humbi-6-vite-ne-pyll,-ujqerit-nuk-e-hanin-dot-nga-leshi-i-madh

Delja “Shrek” e ka urryer aq shumë qethjen sa që një ditë para gjashtë vitesh ajo u arratis në një shpellë në Zelandën e Re.

Në momentin që u gjet, pronarët e saj e kishin të vështirë ta kuptonin që ishte një dele. Ajo iu nënshtrua menjëherë qethjes pasi leshi i saj, me të cilin mund të prodhohen 20 kostume për njerëzit, i rrezikonte jetën.

Ndoshta Shreku i deleve e kuptoi se kishte vështirësi në shikim dhe ecje për shkak të leshit të madh e këshu vendosi të shfaqet sërish për të kërkuar ndihmë. Tani, ajo jo vetëm që ndihet më e lehtë, por është shndërruar edhe në një yll internet

The post Kjo dele humbi 6 vite në pyll, ujqërit nuk e hanin dot nga leshi i madh appeared first on Rahovecnews.net.