Hajdari: Afër 920 persona kanë deklaruar se kanë humbur vendin e punës

hajdari:-afer-920-persona-kane-deklaruar-se-kane-humbur-vendin-e-punes

Ministrja e MEPTINIS-it, Rozeta Hajdari, në emisionin “Raport” në KTV ka folur për fazën e parë të kthimit në normalitet, derisa ka theksuar se deri më tani afër 920 persona kanë deklaruar se kanë humbur vendin e punës. Ajo ka thënë se tani faza e parë ka nisur me hapjen e disa tregjeve me pakicë dhe është optimiste se në fazën e dytë do të ketë edhe më tepër hapje të bizneseve të ndryshme.

Source