Gjini: Qytetarët t’i respektojnë masat, ndryshe numri i lartë i infektimeve do të kthehet

gjini:-qytetaret-t’i-respektojne-masat,-ndryshe-numri-i-larte-i-infektimeve-do-te-kthehet

‘’Qytetarë të nderuar. Lehtësimi i masave kufizuese si pasojë e coronavirusit ka ndodhur për shkak se numri i rasteve ka filluar të bie. Por kjo nuk do të thotë se rastet e reja nuk do të shfaqen prap. Dhe nëse shfaqen, atëherë do të duhet të mbyllemi edhe për javë të tëra.’’, ka thënë Gjini.

‘’Dalja juaj në mënyrën si po ndodh sonte i rrit gjasat për infektime të reja dhe si rrjedhojë për izolim edhe më të gjatë.’’

‘’Për këtë arsye unë do të kërkoj nga policia që të ndërmerr masa. Nëse doni ta kalojmë këtë pandemi më shpejtë përfillni rregullat.’’

‘’Rrini në shtëpi!” shtoi ai.