​Apple rihap dyqanet

​apple-rihap-dyqanet

Kompania e mirënjohur globale Apple do të hapë dyqanin e saj të parë në Evropë nesër në Vjenë pasi ishte mbyllur për shkak të pandemisë me koronavirus. Apple ka mbyllur përkohësisht të gjitha dyqanet e saj në të gjithë botën për shkak të pandemisë, dhe ndërkohë ka rihapur ato në Kinë dhe Korenë e Jugut

The post ​Apple rihap dyqanet appeared first on Rahovecnews.