Çfarë është sëmundja “Kawasaki” dhe si lidhet me koronavirusin

cfare-eshte-semundja-“kawasaki”-dhe-si-lidhet-me-koronavirusin

Specialistët e pediatrisë në Londër në Mbretërinë e Bashkuar kanë paralajmëruar që një numër i vogël, por në rritje i fëmijëve, sëmuren me një sindromë të rrallë që mund të lidhet me koronavirusin. Të dielën, Shoqata e Kujdesit Pediatrik në Mbretërinë e Bashkuar (PICS) paralajmëroi për një rritje të vogël të numrit të rasteve të […]

The post Çfarë është sëmundja “Kawasaki” dhe si lidhet me koronavirusin appeared first on Rahovecnews.