Ushtria amerikane zbulon testin e gjakut, që tregon nëse je i infektuar me coronavirus brenda 24 orëve

ushtria-amerikane-zbulon-testin-e-gjakut,-qe-tregon-nese-je-i-infektuar-me-coronavirus-brenda-24-oreve

Shkencëtarët që punojnë për ushtrinë amerikane kanë hartuar një test të ri COVID-19 që mund të identifikojë potencialisht ata që e kanë virusin, para se të bëhen infektivë dhe të përhapin sëmundjen Në atë që mund të jetë një përparim i rëndësishëm, koordinatorët e projektit shpresojnë që testi i bazuar në gjak do të jetë […]

The post Ushtria amerikane zbulon testin e gjakut, që tregon nëse je i infektuar me coronavirus brenda 24 orëve appeared first on Rahovecnews.