Google dhe Facebook nisin konkurrencën e ashpër me Zoom: Cili do të triumfojë?

google-dhe-facebook-nisin-konkurrencen-e-ashper-me-zoom:-cili-do-te-triumfoje?

Pas shpalljes së gjendjes së pandemisë, kur njerëzit u mbyllën në shtëpi dhe nisën takimet, konferencat dhe mësimin online, Zoom, platforma për video-konferenca dhe të tjera “grumbullime” virtuale, u kthye në një nga emrat më të përmendur. Një gjë e tillë nxiti konkurrencën te Facebook dhe Google të cilët po përpiqen të kenë avantazh ndaj […]

The post Google dhe Facebook nisin konkurrencën e ashpër me Zoom: Cili do të triumfojë? appeared first on Rahovecnews.