COVID-19: Mos i bëni këto gabime me frutat e perimet, rrezik intoksikimi

covid-19:-mos-i-beni-keto-gabime-me-frutat-e-perimet,-rrezik-intoksikimi

Në kontekstin e pandemisë COVID-19, Autoriteti Kombëtar i Ushqimit në vazhdimësi ka publikuar materiale shkencore, mbi sigurinë e ushqimit dhe COVID-19. Më poshtë ANSES, Agjencia Franceze e Shëndetit dhe Sigurisë në Ushqim, Mjedis dhe Punë ka dhënë rekomandime për ushqimin, blerjen dhe pastrimin. A mund të ha fruta dhe perime të papërpunuara pa ndonjë përgatitje […]

The post COVID-19: Mos i bëni këto gabime me frutat e perimet, rrezik intoksikimi appeared first on Rahovecnews.