Çfarë është sëmundja ‘Kawasaki’ dhe si lidhet me COVID-19?

cfare-eshte-semundja-‘kawasaki’-dhe-si-lidhet-me-covid-19?

Specialistët e pediatrisë në Londër në Mbretërinë e Bashkuar kanë paralajmëruar që një numër i vogël, por në rritje i fëmijëve, sëmuren me një sindromë të rrallë që mund të lidhet me coronavirusin Të dielën, Shoqata e Kujdesit Pediatrik në Mbretërinë e Bashkuar (PICS) paralajmëroi për një rritje të vogël të numrit të rasteve të fëmijëve […]

The post Çfarë është sëmundja ‘Kawasaki’ dhe si lidhet me COVID-19? appeared first on Rahovecnews.