Aplikacionet që tregojnë nëse ke qenë afër një personi me koronavirus: Sa funksionojnë?

aplikacionet-qe-tregojne-nese-ke-qene-afer-nje-personi-me-koronavirus:-sa-funksionojne?

Çfarë janë aplikacionet e gjurmimit të kontakteve? Aplikacionet për gjurmimin e kontakteve përpiqen të regjistrojnë të gjitha herët kur një individ ka qëndruar afër dikujt tjetër për një periudhë të konsiderueshme kohe. Nëse një përdorues rezulton pozitiv ndaj Covid-19 dhe e regjistron këtë fakt, aplikacioni njofton përdoruesit e tjerë.     Cilat shtete kanë nisur […]

The post Aplikacionet që tregojnë nëse ke qenë afër një personi me koronavirus: Sa funksionojnë? appeared first on Rahovecnews.