Aplikacioni për koronavirusin mund të ndalojë përhapjen e koronavirusit

aplikacioni-per-koronavirusin-mund-te-ndaloje-perhapjen-e-koronavirusit

Një aplikacion mund të ndihmojë në ndalimin e përhapjes së koronavirusit, por një shumicë e madhe e njerëzve do të duhet ta përdorin atë, thonë ekspertët. Një studim i ri përshkruan ndikimin e mundshëm që një aplikacion për gjurmimin e kontaktit mund të ketë në gjurmimin e infeksioneve të mundshme dhe kufizimin e numrit të […]

The post Aplikacioni për koronavirusin mund të ndalojë përhapjen e koronavirusit appeared first on Rahovecnews.