Karantina demokratike e Avdullahut

karantina-demokratike-e-avdullahut

I frymëzuar nga Tanja Fajon, Avdullah Hoti flet për karantinën sikur për suprimimin e autonomisë nga Serbia.

Shih ti çfarĂ« fjale tĂ« ‘madhe’ ka zbulu.

‘Suprimimi i tĂ« drejtave tĂ« njeriut nga ana e qeverisë’.

U dashka me dalë me ladru shqiptarët në kohë pandemie, për me demokratizu vdekjen, a çka?

Edhe karantinë edhe demokraci, nuk ka.

Karantinë do të thotë izolim.

Ku ka karantinë demokratike?

Izolim të lirë.

Apo veç kishe po flas diçka.

Kur ndodh karantina, mbrohen të drejtat e njeriut nga sëmundja dhe vdekja.

Atë qëllim

e ka karantina, m’i mbrojtĂ« tĂ« drejtat e njeriut.

E jo, Liria (e lëvizjes) me qenë më e madhe sesa Jeta.

Me pĂ«rfundu ‘I lirĂ« si i vdekuri’.

Lëre ti megalomaninë e BE-së.

LĂ«re ti çka thotĂ« Tanja Fajon, se BE ka dĂ«shtu para syve tĂ« botĂ«s dhe ka dĂ«shtu keq, m’i ndihmu vetĂ«vetes, se tĂ« tjerĂ«ve hiç se hiç, sepse BE nuk ekziston pĂ«r zor, ekziston veç pĂ«r punĂ« qejfi, qĂ« do tĂ« thotĂ« lirisht mundet hiç mos me ekzistu, kĂ«nd keq nuk e lĂ«.

Pra, BE nuk është shembull i mirë për mbrojtje nga pandemia.

A ka qenë demokratike që BE veç neve na ka mbajtë të izoluar.

Ama, veç ne ia kemi pa hajrin BE-së, se na ka trajnuar të jetojmë të izoluar, ndërsa LDK-ja me shokë na kanë trajnuar të jetojmë të varfër.

BE le të merr mësim nga shtetet e Ballkanit, sidomos nga shqiptarët, popull i varfër e i izoluar nga elita e BE-së, ama deri më tani shembull, shqiptarët kanë ditur të organizohen dhe ta mbajnë situatën nën kontroll.

P.S. Dil ti Avdullah, pse s’po del me shfrytĂ«zu tĂ« drejtĂ«n demokratike m’u tarahĂ«nĂ« i lirĂ«.

Merre me veti edhe njĂ« lopĂ« ruaje, se sevap. ‘Asaj’ nuk i duhet leja e qeverisĂ«.

Bajati.