​VW lëshon falas automjetet në SHBA për shpërndarjen e furnizimeve

​vw-leshon-falas-automjetet-ne-shba-per-shperndarjen-e-furnizimeve

Volkswagen (VW) njoftoi sot se do të sigurojë ndihmë financiare për tregtarët e saj në SHBA në kërkim të huazimit të automjeteve të kompanisë për të marrë dhe dërguar gjëra esenciale në zonat e prekura nga pandemia COVID-19. Lëshimi i përkohshëm i makinave zakonisht u ofrohet klientëve ndërsa automjetet e tyre janë në shërbim riparimi, […]

The post ​VW lëshon falas automjetet në SHBA për shpërndarjen e furnizimeve appeared first on Rahovecnews.