Koronavirus, Google dhe Apple së bashku për gjurmimin e të infektuarve

koronavirus,-google-dhe-apple-se-bashku-per-gjurmimin-e-te-infektuarve

Google dhe Apple kanë njoftuar një bashkëunim për një projekt për të gjurmuar të infektuarit me koronavirus, që mund të ndihmojë qeveritë e botës. Në maj gjigandët e teknologjisë do të bëjnë aktiv instrumentet e duhura për zhvilluesit dhe kompanitë që po hartojnë aplikacione, në të gjitha institucionet botërore, të cilat do të lejojnë “ndërveprimin […]

The post Koronavirus, Google dhe Apple së bashku për gjurmimin e të infektuarve appeared first on Rahovecnews.